Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
uTorrent 2.0
Autor Wiadomość
lawet 
Klikacz

Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 28-08-2010, 21:57   uTorrent 2.0

Witam! Pierwszy raz jestem Tu na forum i mam pytanie dotyczące programu uTorrent v2.0
Mianowicie podczas pobierania wszystko ładnie śmiga lecz gdy jestem AFK(zdala od klawiatury) po ok 5-10 min komputer się wiesza :shock: ,a kiedy nie pobieram tj. nie mam włączonego programu uTorrent to komputer może nawet caały dzień chodzić i moge być AFK.
Prosił bym o szybka odpowiedz :)
 
 
KeFaS 
ultra master

Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 1286
Wysłany: 29-08-2010, 00:09   

Podaj jakiekolwiek informacje o systemie, sprzęcie, jak się łączysz z Internetem, czy korzystasz z routera, itp. Bez tego nie da się pomóc. Sprawdź też na innym kliencie, jeżeli będzie to samo to zobacz na innym systemie (np. jakaś dystrybucja Linuksa LiveCD typu Ubuntu czy Knoppix).
 
 
Susane
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2010, 02:13   

Zajrzyj do dziennika zdarzeń, bo może w logach jest jakieś wyjaśnienie. Jak nie wiesz, gdzie tego szukać to zajrzyj tu: http://support.microsoft.com/kb/308427/pl
 
 
lawet 
Klikacz

Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 29-08-2010, 11:22   

KeFaS napisał/a:
Podaj jakiekolwiek informacje o systemie, sprzęcie, jak się łączysz z Internetem, czy korzystasz z routera, itp. Bez tego nie da się pomóc. Sprawdź też na innym kliencie, jeżeli będzie to samo to zobacz na innym systemie (np. jakaś dystrybucja Linuksa LiveCD typu Ubuntu czy Knoppix).


Windows XP Home Edition SP3
AMD Athalon(tm) 64 x2 Dual Core Procesor 4600+
2.40GMz, 2 GB Ram

Internet z TPsa Przez Livebox (kablem ethern)

Wcześniej tj. jak miałem starszą wersję uTorrenta to tego problemu nie było.

W logach nawet na ten temat nic nie ma (sprawdzałem po każdym zawieszeniu)
 
 
Seavolv 
classic master

Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 183
Skąd: Kraków
Wysłany: 29-08-2010, 18:49   

Daj jeszcze ustawienia z uTorenta może masz za dużą liczbę połączeń?
_________________
 
 
lawet 
Klikacz

Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 29-08-2010, 18:59   

:oops: a gdzie to sprawdzić?? :neutral:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: