Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
chello a tlenofon
Autor Wiadomość
i.maliszewski 
Klikacz


Dołączył: 14 Maj 2005
Posty: 18
Skąd: Warszawa Turmoncka
Wysłany: 07-08-2005, 12:44   

Nie chciałbym korzystać z karty podczas zakupu kredytów na stronie Voip Buster,

http://www.voipbuster.com/en/buycredits.html

oprócz zapłaty kartą, użytkownik ma dwie inne możliwości,

jak to wygląda techniczne oraz oczywiście cenowo?

jęśli ktoś to sprawdził niech napisze,

inne rady również mile widziane.....

aaa.jpg
Plik ściągnięto 6073 raz(y) 9,86 KB

_________________
 
 
gosik79 
easy master

Dołączyła: 09 Lip 2005
Posty: 27
Skąd: szczecin
Wysłany: 08-08-2005, 14:12   

jakość połączenia jest idealna, naprawdę, sama byłam bardzo zaskoczona, tym bardziej ze używalam juz beznadziejnego tlenofonu i lepszego skype'a. warto zaplacic ten jeden euro i cieszyć się normalna rozmową a nie przerywaną co minutę. telekomuna sucks:)

ps:cieszę się, że mogłam pomóc;)
 
 
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 08-08-2005, 14:30   

i.maliszewski napisał/a:
jak to wygląda techniczne oraz oczywiście cenowo?

http://www.pcprojekt.pl/f...t=14285&start=0
 
 
Greg_4 
easy master

Dołączył: 02 Lip 2005
Posty: 31
Skąd: Szczecin
Wysłany: 08-08-2005, 18:22   

Witam.
A u mnie łącząc sie z moim miejscem zamieszkania , słyszę tylko gadke po francuzku "France Telecom..." , albo po polsku abym sprawdził poprawność wpisanego numeru :(
 
 
Fredek
Klikacz

Dołączył: 26 Sty 2005
Posty: 3
Wysłany: 08-08-2005, 21:27   

i.maliszewski napisał/a:
Nie chciałbym korzystać z karty podczas zakupu kredytów na stronie Voip Buster,

http://www.voipbuster.com/en/buycredits.html

Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Ja tak zrobiłem i nie widzę żeby coś się u mie na koncie zmieniło. Zresztą często płacę kartą w necie i jeszcze sie nie spotkałem z czymś nie przyjemnym. Zreszta dobrą radą jest nie trzymanie na koncie do którego posiada się kartę zbyt wielu pieniędzy, zapobiegnie to jakims ew kradzieżą.
Greg_4 napisał/a:
Witam.
A u mnie łącząc sie z moim miejscem zamieszkania , słyszę tylko gadke po francuzku "France Telecom..." , albo po polsku abym sprawdził poprawność wpisanego numeru Sad

Tak profilaktycznie sie zapytam. Czy stosujesz forme numeru +48(numer_kierunkowy_miasta_bez_zera)(numer_tel_stacjonarnego) ????
 
 
Greg_4 
easy master

Dołączył: 02 Lip 2005
Posty: 31
Skąd: Szczecin
Wysłany: 09-08-2005, 16:55   

Eeeee.... kierunkowy z zerem na początku. A ma go nie być?
 
 
ulisses 
Klikacz


Dołączył: 27 Lip 2005
Posty: 17
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 09-08-2005, 17:22   

Greg_4 napisał/a:
Eeeee.... kierunkowy z zerem na początku. A ma go nie być?

Przyklad numeru w Gdansku 004858344xxxx.
_________________
 
 
  ulisses@chrome.pl
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 10-08-2005, 10:42   

Działa komuś ten VoipBuster jeszcze za friko?
U mnie dla połączeń lokalnych zaczęło wyświetlać komunikat, że numer płatny... :-]
 
 
Anna 
Jr Admin



Pomogła: 13 razy
Dołączyła: 23 Lis 2004
Posty: 317
Skąd: z dyrekcji
Wysłany: 10-08-2005, 12:13   

Bo Polska została wykreślona z listy darmowych połączeń na stacjonarne.

Rozreklamowaliście, to się cwaniaków nazbierało i odcięli :evil:



LadyRoot
 
 
kvs 
Moderator



Pomógł: 43 razy
Dołączył: 09 Mar 2005
Posty: 1561
Skąd: Mokotów / Białołęka
Wysłany: 10-08-2005, 13:30   

ale i tak nie jest źle bo zrobili 0,01 E za minutę ;]
_________________
 
 
Anna 
Jr Admin



Pomogła: 13 razy
Dołączyła: 23 Lis 2004
Posty: 317
Skąd: z dyrekcji
Wysłany: 10-08-2005, 14:19   

kvs napisał/a:
ale i tak nie jest źle bo zrobili 0,01 E za minutę ;]

Dokładnie, a jakość połączenia bardzo dobra.



pozdrawiam
LadyRoot
 
 
kvs 
Moderator



Pomógł: 43 razy
Dołączył: 09 Mar 2005
Posty: 1561
Skąd: Mokotów / Białołęka
Wysłany: 11-08-2005, 00:37   

zasadniczo jakość nie jest ostatnia ale Skype daje lepszą jakość, poza tym strasznie dużo pasma pożera ten Voipbuster, u mnie przynajmniej w obie strony potrzebuje po 10 kB/s a Skype przy dużo lepszej jakości zadowala się ok 5-6 kB/s. Nie to żebym żałował tych 10 kB/sek bo to akurat nie problem, ale chodzi o sam fakt.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: