|
Pakiet "n" jednak w UPC?! |
| Autor |
Wiadomość |
topskun
classic master
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 256 Skąd: Opole
|
Wysłany: 12-03-2010, 10:35 Pakiet "n" jednak w UPC?!
|
|
|
http://www.dvbnews.pl/new...hd_w_upc_polska
Cóż pozostaje trzymać kciuki. Czyli prawdopodobnie będzie tak jak pisałem wcześniej na forum, że wprowadzą paczkę polsatu i n
Jeszcze tylko Eurosporty w HD i będzie git na max-a |
|
 |
Lukasz
easy master
|
Wysłany: 12-03-2010, 10:43
|
|
|
Fajnie jakby nSport znalazł się w max-ie
Natomiast co do nFilm HD i MGM HD to chyba najprawdopodobniej wpadną do płatnego pakietu
O ile oczywiście te "przecieki" się potwierdzą |
|
|
|
 |
topskun
classic master
|
Wysłany: 12-03-2010, 10:48
|
|
|
Tylko dlaczego piszą nsport a nie nsport HD ? Tu coś mi źle pachnie ;/ na nfilm i mgm mi nie zależy. Jak wrzucą do pakietu Max to ok a jak każą dodatkowo za to płacić to się trzeba będzie zastanowić 10zł nie więcej, można dać |
|
 |
Lukasz
easy master
|
Wysłany: 12-03-2010, 11:10
|
|
|
nSport na platformie n jest nadawany w HD, natomiast dla potrzeb Telewizji na kartę jest w SD, na pewno dla UPC taniej będzie kupić ten w SD, co też da możliwość oglądania tego kanału posiadaczom standardowych dekoderów |
|
|
|
 |
seven of nine
ultra master

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 961 Skąd: Kurort czyli Sopot
|
Wysłany: 12-03-2010, 11:11
|
|
|
| Lukasz napisał/a: | Fajnie jakby nSport znalazł się w max-ie
Natomiast co do nFilm HD i MGM HD to chyba najprawdopodobniej wpadną do płatnego pakietu
O ile oczywiście te "przecieki" się potwierdzą |
Nie chcę robić robić plot na forum i dostarczać info niezgodnych z prawdą, ale obawiam się że pakiet N będzie płatny. Wczoraj moja mama była w Boku. Facet, który ją obsługiwał okazał się jej byłym uczniem. Powiedział, że pakiet N będzie dodatkowo płatny tak jak C+ oraz HBO. Ponąć cena ma dochodzić do 20 zl.
Ale na miłość boską, nie kierujcie się moją wypowiedzią........ |
_________________ CYFROWA ,TARYFA NON STOP,FIBER 25 |
|
|
|
 |
topskun
classic master
|
Wysłany: 12-03-2010, 11:26
|
|
|
| Lukasz napisał/a: | nSport na platformie n jest nadawany w HD, natomiast dla potrzeb Telewizji na kartę jest w SD, na pewno dla UPC taniej będzie kupić ten w SD, co też da możliwość oglądania tego kanału posiadaczom standardowych dekoderów | To wiem, że w TNK nsport jest w SD ale skoro już się zdecydowali na pakiet "enki" to nsport HD też by się przydał bo tak to będzie połowiczny sukces
[ Dodano: 12-03-2010, 11:29 ]
http://media2.pl/telekomu...upc-polska.html
Tutaj jest jeszcze mowa o nfilm HD2 i nsport HD więc cała paczka będzie/powinna wyglądać następująco:
nsport HD/SD
nfilm HD
nfilm HD2
mgm HD
|
|
 |
xander
light master

|
Wysłany: 12-03-2010, 11:38
|
|
|
Cytat:
"Z informacji Presserwisu wynika, że w najbliższym czasie abonenci telewizji cyfrowej UPC Polska mogą otrzymać dostęp do paczki kanałów telewizji "n", czyli nFilm HD, nFilm2 HD, nSport HD/nSport oraz MGM HD. Kanały nFilm HD prawdopodobnie utworzą pakiet premium."
Z tego wynika, że dodatkowo płatne mogą być tylko kanały nFilm. Reszta pewnie trafi do pakietów Max/Select bez dodatkowych opłat. No ale pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
 |
atomix
plus master
|
Wysłany: 12-03-2010, 11:52
|
|
|
Jesli pojawi się nSport HD to i pojawi się nSport, bo telewizja "n" daje operatorom dostęp do obu kanałów, bo w obu formatach emituje ten kanał. HD dla telewizji "n" oraz SD dla telewizji na kartę.
Tak samo nFilm - telewizja "n" sprzedaje cały pakiet nFilm i nFilm 2. Jednak oferuje je w postaci HD, a operator jak chce może je "zmieniać" na SD (np. dla tych co nie mają dekodera HD0). nFilmy HD raczej będą płatne, bo są sprzedawane jako kanały premium. nSport HD i MGM HD mogą dołączyć do innych pakietów Select i/lub Max. |
_________________ UPC: Max z nagrywarką i HD + Multiroom HD + Premium (Canal+, HBO, Super HD) + FiberPower 25 Mb/s. |
|
|
|
 |
ANIOŁ
ultra master

Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Wrz 2006 Posty: 1253 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 12-03-2010, 12:15
|
|
|
Wątpię aby któryś z kanałów wszedł do Selecta, raczej tylko do Maxa |
_________________ Fiber 50 + Telefon Non Stop Europa i Świat+Max z Super HD+HBO+Cinemax+Filmbox+Canal Plus:-)+Multiroom HD |
|
|
|
 |
marcinbb
plus master
|
Wysłany: 12-03-2010, 12:16
|
|
|
Przyznam że wolał bym Discovery HD zamiast MGM HD, nSportów ale to tylko dlatego że zamiast sportu chętnie obejrzał bym coś z Discovery. Niemniej jednak fanom sportu program może przypaść do gustu.
A jeśli chodzi o nFilmy HD też jestem przekonany że utworzą one pakiet premium, choć przyznam że chętnie bym je oglądał gdyby były ogólnie dostępne. Na wykupienie nFilmów za 20 PLN się nie skuszę zapewne jak większość z forumowiczów. A gdyby nawet to chyba wolał bym HBO są chyba w podobnej cenie. |
|
|
|
 |
xander
light master

|
Wysłany: 12-03-2010, 12:21
|
|
|
| Tak czy owak zbliżamy się do niemal do ideału. Gdy dostaniemy paczkę "n" to jeszcze tylko Discovery HD, Eurosport HD i TVP HD i ja będę w pełni usatysfakcjonowany. Byłoby też fajnie dostać stacje obcojęzyczne z Niemiec a przede wszystkim z USA ale to już szczególik. |
_________________ MAX HD + Canal+ + HBO + Multiroom Standard + FiberPower 25 + Rozmowy Non-stop |
|
|
|
 |
ANIOŁ
ultra master

|
Wysłany: 12-03-2010, 12:29
|
|
|
Mi do szczęscia brakować będzie jeszcze tylki SciFi Channel MTV HD i Discovery HD oraz NGWILD HD i już by było bosko jakby jeszcze Filmboxy dodali ale watpie w to bo mało kto (oprócz mnie Chciałby wykupywać tyle kanałów premium |
_________________ Fiber 50 + Telefon Non Stop Europa i Świat+Max z Super HD+HBO+Cinemax+Filmbox+Canal Plus:-)+Multiroom HD |
|
|
|
 |
seven of nine
ultra master

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 961 Skąd: Kurort czyli Sopot
|
Wysłany: 12-03-2010, 12:34
|
|
|
| ANIOŁ napisał/a: | | watpie w to bo mało kto (oprócz mnie Chciałby wykupywać tyle kanałów premium |
Jak mogłeś o mnie zapomnieć..( obrażona! ) |
_________________ CYFROWA ,TARYFA NON STOP,FIBER 25 |
|
|
|
 |
ANIOŁ
ultra master

|
Wysłany: 12-03-2010, 12:47
|
|
|
| seven of nine napisał/a: | | ANIOŁ napisał/a: | | watpie w to bo mało kto (oprócz mnie Chciałby wykupywać tyle kanałów premium |
Jak mogłeś o mnie zapomnieć..( obrażona! ) |
Napisałem mało kto a nie nikt więcej |
|
|
|
 |
atomix
plus master
|
Wysłany: 12-03-2010, 13:02
|
|
|
| ANIOŁ napisał/a: | Mi do szczęscia brakować będzie jeszcze tylki SciFi Channel MTV HD i Discovery HD oraz NGWILD HD i już by było bosko jakby jeszcze Filmboxy dodali ale watpie w to bo mało kto (oprócz mnie Chciałby wykupywać tyle kanałów premium |
Do tej listy dopisałbym także Disocvery Historia i Eurosport HD... i basta
Co do FilmBox faktycznie mało kto, ja się nie piszę. Ale mogą wziąć rozwiązanie z Cyfrowego Polsatu i wprowadzić tylko FilmBox oraz FilmBox HD w ramach pakietów. |
_________________ UPC: Max z nagrywarką i HD + Multiroom HD + Premium (Canal+, HBO, Super HD) + FiberPower 25 Mb/s. |
|
|
|
 |
|
|