|
nowa promocja Canal plus |
| Autor |
Wiadomość |
minejtor1
Klikacz
|
Wysłany: 07-02-2010, 12:31 nowa promocja Canal plus
|
|
|
| Witam mam pytanie czy można sobie zamówić sam pakiet canal plus z tej nowej promocji http://www.upc.pl/prompd/...sg&NW=PROMPDPAZ ?? Czy trzeba do jakiegos pakietu Select lub Max ?? Proszę o info |
|
|
|
 |
rav
light master
|
Wysłany: 07-02-2010, 12:38
|
|
|
| No musisz mieć jakieś pakiet - albo Select albo Max - żeby zamówić pakiet Premium. Samego pakietu Premium się nie da. |
|
|
|
 |
minejtor1
Klikacz
|
Wysłany: 07-02-2010, 12:39
|
|
|
| no to szkoda bo w sumie mam telewizje n i sam canal plus by sie przydał ;p nic dzięki za info |
|
|
|
 |
rav
light master
|
Wysłany: 07-02-2010, 12:57
|
|
|
| No niestety - to jest największy minus "n" i "cyfrowego polsatu" - tam nie ma Canal+. A mi na C+ zależy więc zostaję przy UPC. |
|
|
|
 |
shopgirl
Klikacz
|
Wysłany: 12-03-2010, 20:36 Re: nowa promocja Canal plus
|
|
|
| minejtor1 napisał/a: | | Witam mam pytanie czy można sobie zamówić sam pakiet canal plus z tej nowej promocji http://www.upc.pl/prompd/...sg&NW=PROMPDPAZ ?? Czy trzeba do jakiegos pakietu Select lub Max ?? Proszę o info |
C+ kiedys mozna bylo zamowic przy TV analogowej - teraz w kolejnych miastach pakiet jest odlaczany.
Wszystkie premium mozna podlaczyc tylko do cyfrowek (select albo max). |
|
|
|
 |
seven of nine
ultra master

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 961 Skąd: Kurort czyli Sopot

|
Wysłany: 12-03-2010, 22:28
|
|
|
| shopgirl napisał/a: | C+ kiedys mozna bylo zamowic przy TV analogowej - teraz w kolejnych miastach pakiet jest odlaczany.
O jak dobrze - następna dziewczyna na forum. Do dziś byłam prawie sama, a na około pełno samców.
Tak, niestety dobre czasy minęły. Teraz kanały premium dolączaja tylko do cyfrówki. |
_________________ CYFROWA ,TARYFA NON STOP,FIBER 25 |
|
|
|
 |
shopgirl
Klikacz
|
Wysłany: 13-03-2010, 08:58
|
|
|
| seven of nine napisał/a: | | shopgirl napisał/a: | C+ kiedys mozna bylo zamowic przy TV analogowej - teraz w kolejnych miastach pakiet jest odlaczany.
O jak dobrze - następna dziewczyna na forum. Do dziś byłam prawie sama, a na około pełno samców.
Tak, niestety dobre czasy minęły. Teraz kanały premium dolączaja tylko do cyfrówki. |
Hahaha - teraz bedzesz musiała sie ze mna nimi podzielic
Ja bym powiedziala - dobre czasy nastały Przeciez teraz cyfrowke mozna miec w nizszej cenie niz analog (np najnowsza oferta z internetem) |
|
|
|
 |
xander
light master

|
Wysłany: 13-03-2010, 09:30
|
|
|
Hola, hola - to poważna strona a nie jakiś portal randkowy |
_________________ MAX HD + Canal+ + HBO + Multiroom Standard + FiberPower 25 + Rozmowy Non-stop |
|
|
|
 |
seven of nine
ultra master

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 961 Skąd: Kurort czyli Sopot

|
Wysłany: 13-03-2010, 13:06
|
|
|
| shopgirl napisał/a: | | Hahaha - teraz bedzesz musiała sie ze mna nimi podzielic |
Znaczy samcami!!!!!!! Jak najbardziej....
| xander napisał/a: | | Hola, hola - to poważna strona a nie jakiś portal randkowy |
Co masz na myśli ??????
Co do cyfrówki- fakt.... są te dobre czasy. |
_________________ CYFROWA ,TARYFA NON STOP,FIBER 25 |
|
|
|
 |
xander
light master

|
Wysłany: 13-03-2010, 16:58
|
|
|
Niewiasty chcą się już "samcami dzielić"... Wniosek stąd prosty - portal ten zaczyna sprzyjać zacieśnianiu stosunków damsko-męskich
Zawsze to jakieś dodatkowe ubarwienie mojej książki. Myślę że napomknę o tym w dziale o Zone Romantica |
_________________ MAX HD + Canal+ + HBO + Multiroom Standard + FiberPower 25 + Rozmowy Non-stop |
|
|
|
 |
|
|