Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przeniesienie numeru.
Autor Wiadomość
enter000 
easy master

Dołączył: 11 Lip 2006
Posty: 25
Wysłany: 02-12-2008, 14:46   Przeniesienie numeru.

Witam, czy jest możliwe przeniesienie numeru stacjonarnego (z TP s.a.) do któregoś z operatorów sieci komórkowych? Czy tylko ze stacjonarnego na stacjonarnych i komórki na komórkę?
 
 
Caney 
plus master


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 29 Mar 2005
Posty: 454
Skąd: Warszawa-Ursus
Wysłany: 03-12-2008, 08:12   

Jeżeli numer nie jest zajęty, możesz skorzystać z tzw. złotego numeru i przenieść numer stacjonarny na komórkę ( tylko 6 cyfr), tylko to niestety troszkę kosztuje
 
 
enter000 
easy master

Dołączył: 11 Lip 2006
Posty: 25
Wysłany: 03-12-2008, 09:29   

Caney, ale mi chodzi o to że mam telefon z TP i chce z niego zrezygnować na rzecz komórkowego jednak nie tracąc numeru z obecnego stacjonarnego z TP(coś tak jakby komórka z stacjonarnym numerem) Ale chyba się tak zrobić nie da.
 
 
siedle 
light master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 05 Wrz 2005
Posty: 65
Skąd: bra­c na piwo ?
Wysłany: 03-12-2008, 21:56   

Poczytaj o ERA Domowa :)
 
 
 
FIL 
plus master

Pomógł: 9 razy
Dołączył: 21 Lip 2006
Posty: 420
Skąd: Warszawa Ursynów
Wysłany: 26-01-2009, 13:00   

Mozesz jeszcze przeniesc numer do tlenofonu(voip) i nie płacić abonamentu tylko za same rozmowy. Musisz jednak zakupic bramke voip najlepiej z routerem koszt ok.150zł
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 26-01-2009, 17:02   

Właściwie to bramka niepotrzebna - wystarczy program (do wyboru jest cała masa programów obsługujących protokół SIP), w sam raz dla osób które nie wyłączają za często komputera.

Są nawet programy na telefony komórkowe (np fring), fajne rozwiązanie dla kogoś kto posiada telefon z wifi, a nawet i bez jeśli ma się jakiś pakiet danych (w sumie wychodzi taniej niż zwykłe rozmowy), ma to tylko jedną wadę strasznie zżera baterie.
  marekd@jabberpl.org
 
FIL 
plus master

Pomógł: 9 razy
Dołączył: 21 Lip 2006
Posty: 420
Skąd: Warszawa Ursynów
Wysłany: 26-01-2009, 20:55   

Marek napisał/a:
wystarczy program

mi takie cos odpowiadalo do czasu, wygodniej skorzystac ze stacjonarnego
Marek napisał/a:
strasznie zżera baterie

wlaśnie!!!na mojej e51 nawet doby bateria nie trzymała a poniewaz duzo gadam wieczorami wiec taki sprzet jak bramka jest w sam raz
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: