Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Licznik - dziwny błąd!
Autor Wiadomość
batt21 
easy master

Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 30
Skąd: Wrocław-Karłowice
Wysłany: 29-08-2007, 23:39   

......sic.
Panowie chyba odbiegamy od tematu..., to jak w końcu liczą nie liczą ,znieśli limity czy nie.
MOże delikatne zakładziki bukmacherskie.
_________________
 
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-08-2007, 13:25   

Limitów, nie znieśli w dwóch najwolniejszych wariantach (easy z limitem 10GB i to jeszcze wolniejsze z limitem 1GB) to tylko awaria licznika.

Gdyby znieśli chwali by się tym gdzie tylko się da bo to dla nich świetna reklama.
  marekd@jabberpl.org
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-08-2007, 23:23   

awaria licznika która trwa miesiąc? ja przekroczyłem limit chyba z 4x już więc raczej taką awarie szybko by naprawili bo to zwiększa wykorzystanie infrastruktury sieciowej co jest im nie na ręke (skoro teoretycznie są limity...)
 
 
Marek 
Moderator



Pomógł: 241 razy
Dołączył: 29 Lis 2004
Posty: 7120
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 31-08-2007, 00:28   

Cytat:
taką awarie szybko by naprawili bo to zwiększa wykorzystanie infrastruktury sieciowej
zapychanie łącz przez easy lub coś jeszcze 4 razy wolniejszego ? chyba żartujesz

Ten limit jest tylko po to aby się ludzie z lighta na easy nie przesiedli, (przynajmniej Ci którzy nie potrzebują żadnych danych wysyłać)
  marekd@jabberpl.org
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-09-2007, 00:32   

nie nie żartuję ponieważ jest sporo więcej ludzi mających easy niż light i mniej więcej wychodzi na to samo, wystarczy że na 1 light przypadać będzie po 3 easy.
 
 
clarkkent 
Moderator



Pomógł: 34 razy
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 1664
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-09-2007, 12:17   

Marduk napisał/a:
nie nie żartuję ponieważ jest sporo więcej ludzi mających easy niż light


Wątpię, zobacz statystyki na tym forum.
 
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 01-09-2007, 17:27   

Według mnie to pokazuje tylko to że łącza easy w większości mają osoby które nie znają się na komputerze (i internecie) zbyt dobrze i używają ich tylko do podstawowych zadań, więc nie korzystają z tego forum. Myślę że jak ktoś decyduje się na takie łącze np 12mbitowe jest bardziej zaawansowanym użytkownikiem więc może już tutaj zaglądać.
 
 
clarkkent 
Moderator



Pomógł: 34 razy
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 1664
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-09-2007, 18:21   

Marduk napisał/a:
Według mnie to pokazuje tylko to że łącza easy w większości mają osoby które nie znają się na komputerze (i internecie) zbyt dobrze i używają ich tylko do podstawowych zadań


Żeby to stwierdzić, musielibyśmy przeprowadzić jakieś badania, a tak możemy chociaż kierować się tymi statystykami.
 
 
amanda 
Klikacz

Dołączyła: 08 Sie 2007
Posty: 2
Wysłany: 05-09-2007, 16:49   

Marduk napisał/a:
Według mnie to pokazuje tylko to że łącza easy w większości mają osoby które nie znają się na komputerze (i internecie) zbyt dobrze i używają ich tylko do podstawowych zadań, więc nie korzystają z tego forum. Myślę że jak ktoś decyduje się na takie łącze np 12mbitowe jest bardziej zaawansowanym użytkownikiem więc może już tutaj zaglądać.

Czy ty mowisz o sobie.
Przeciez sam takie masz.Ja na łącze easy zdecydowalam sie tylko ze wzgledow finansowych.
Cytat:
więc nie korzystają z tego forum

Cytat:
np 12mbitowe jest bardziej zaawansowanym użytkownikiem więc może już tutaj zaglądać.
- czy zabronisz mi tutaj zagladac
 
 
Marduk 
classic master


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sie 2006
Posty: 192
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 05-09-2007, 17:33   

Napisałem przecież w WIĘKSZOŚCI a nie TYLKO, boże weź następnym razem przeczytaj dokładnie a nie pretensje zaraz...
 
 
mjez 
light master

Dołączył: 11 Mar 2007
Posty: 81
Skąd: Kraków
Wysłany: 06-09-2007, 12:42   

u mnie nie dział od ponad miesiąca
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: