Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konfiguracja w xp
Autor Wiadomość
pool 
Klikacz

Dołączył: 26 Mar 2005
Posty: 3
Wysłany: 26-03-2005, 15:10   Konfiguracja w xp

Prosze o konfiguracje krok po kroku chello przez modem Motorola przez Ethernet w windows XP bo nie moge sobie poradzic.
Dziekuje
_________________
 
 
zwierzak_krak 
classic master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 155
Skąd: Krakow
Wysłany: 26-03-2005, 15:24   

http://www.faq-chello.prv.pl/ wejdz do działu konfiguracja
_________________
 
 
ALF 
light master

Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Mar 2005
Posty: 115
Skąd: Z piekła (!)
Wysłany: 26-03-2005, 15:29   

Niczego nie trzeba konfigurować.Wystarczy podłączyć i powinno działać.
 
 
toyak02 
easy master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 29
Wysłany: 26-03-2005, 16:11   

kiedyś Upc dało na stronie dokładną instrukcje konfiguracji po XP chello przez ethernet -11 stron pdf`a. Teraz gdzies to znikneło, ale mam na dysku. Jezeli trzeba - to daj znac, podeślę mailem.
_________________
 
 
SiNuS 
plus master


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 375
Skąd: Kraków
Wysłany: 26-03-2005, 16:55   

ALF napisał/a:
Niczego nie trzeba konfigurować.Wystarczy podłączyć i powinno działać.

O ile masz już połączenie sieciowe ustawione na DHCP 8)
 
 
pool 
Klikacz

Dołączył: 26 Mar 2005
Posty: 3
Wysłany: 26-03-2005, 17:26   xp

toyak02 napisał/a:
kiedyś Upc dało na stronie dokładną instrukcje konfiguracji po XP chello przez ethernet -11 stron pdf`a. Teraz gdzies to znikneło, ale mam na dysku. Jezeli trzeba - to daj znac, podeślę mailem.


Moge prosci o przyslanie bardzo jest mi to potrzebne mail: piatekp@wsisiz.edu.pl

Diezki
_________________
 
 
toyak02 
easy master


Dołączył: 27 Lis 2004
Posty: 29
Wysłany: 26-03-2005, 18:18   

poszło. Może się przyda.

edit: poszło jeszcze raz :mrgreen:
_________________
 
 
pool 
Klikacz

Dołączył: 26 Mar 2005
Posty: 3
Wysłany: 30-03-2005, 10:53   konf w xp

Dzieki zapoznalem sie z instrukacja ale tak jak myslalem wszystko dobrze ustawilem.

Mam pytanie do wszystkich: czy w chello internet jest przypisany do Mac Adrsu karty sieciowej teraz podlaczam na innym PC.Moze w tym jest problem?


toyak02 napisał/a:
poszło. Może się przyda.

edit: poszło jeszcze raz :mrgreen:
_________________
 
 
Jacek 
Administrator


Pomógł: 45 razy
Dołączył: 31 Paź 2004
Posty: 1428
Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-03-2005, 11:11   

pool, głowy sobie uciąć nie dam, ale ostatnio internet jest przypisany do MAC adresu modemu (a nie karty sieciowej). Stąd podłączając pod inny system/komputer nie powinno być żadnych problemów.

Przy okazji, mógłyś napisać nam co rozumiesz pod pojęciem
pool napisał/a:
bo nie moge sobie poradzic

W czym jest problem? Co nie działa? Im więcej szczegółów podasz, tym większe prawdopodobieństwo, że ktoś Ci pomoże.

Jacek
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: