Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Counter - Strike 1.6 Dedicated Server problem
Autor Wiadomość
kamil_123 
Klikacz

Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 18
Wysłany: 03-11-2006, 17:17   Counter - Strike 1.6 Dedicated Server problem

Witam Mam Problem w skonfigurowaniu jak najlepiej serwera cs 1.6 chodzi mi o te wszystkie rat , maxraty i update_raty moje łącze to chello light bardzo prosze o szybką odpowiedź pozdrawiam :)
 
 
 
VoivoD 
light master


Dołączył: 25 Maj 2006
Posty: 97
Skąd: gdansk
Wysłany: 03-11-2006, 20:16   

na easy daj sobie spokoj ;-) prawdopodobnie nie pograsz nawet 2v2 no ale proboj :)
_________________
 
 
PrYmEk 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 109
Wysłany: 04-11-2006, 21:35   

na easy mozna spokojnie: ty + 2 kumpli, do tego boty i gra sie milo ;]
_________________
 
 
 
VoivoD 
light master


Dołączył: 25 Maj 2006
Posty: 97
Skąd: gdansk
Wysłany: 05-11-2006, 21:07   

jaka przyjemnosc z grania z botami ? :O
_________________
 
 
leszczumaster 
light master

Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 86
Wysłany: 06-11-2006, 00:08   

VoivoD napisał/a:
jaka przyjemnosc z grania z botami ? :O

żadna !!

PrYmEk napisał/a:
ty + 2 kumpli

cs potrzebuje do gry bez lagów itp. łącze 128/128 na jednego gracze więc na easy z upem 64 będzie cienko ;P
_________________
 
 
StefanowiczKami 
Klikacz

Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 2
Wysłany: 06-11-2006, 13:34   

leszczumaster napisał/a:
VoivoD napisał/a:
jaka przyjemnosc z grania z botami ? :O

żadna !!

PrYmEk napisał/a:
ty + 2 kumpli

cs potrzebuje do gry bez lagów itp. łącze 128/128 na jednego gracze więc na easy z upem 64 będzie cienko ;P

Nie sugeruj sie wymaganiami klienta , dosc duza czesc transferu odbywa sie miedzy samymi klientami , na rate 40 wystarczy 56k/klienta
 
 
leszczumaster 
light master

Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 86
Wysłany: 06-11-2006, 17:44   

ja podaje jakie powinno być optymalne łącze, takie żeby nie lagowało z powodu za małej przepustowości, ale faktem jest że w wymaganiach do cs'a jest podane łącze 56k
_________________
 
 
PrYmEk 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 109
Wysłany: 06-11-2006, 19:18   

32kbity na jednego usera wystarcza
_________________
 
 
 
kamil_123 
Klikacz

Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 18
Wysłany: 06-11-2006, 19:25   

ja mam chello light chodzi mi o te maxraty jak to poustawiac zeby gralo max. 10 osob ( mam 1,5mb)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: