Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
czy walczyć o cisco? ...i tak zrobią z Wami co chcą!
Autor Wiadomość
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 66 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5406
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 08-11-2018, 19:13   

przewaks napisał/a:
ale żeby robić taką wymianę w taki dziwny sposób? Dla mnie to dziwne i niezrozumiałe.

Ale co to są w ogóle za bzdury?
Ludzie tu na forum mają ciskacze, pogadajcie z nimi i zapytajcie się czym im też tak "uceglili" modemy.

Już takie brednie zaczynacie wymyślać, że to już jest niepoważne.
_________________
 
 
Azar 
classic master


Dołączył: 25 Mar 2015
Posty: 239
Wysłany: 08-11-2018, 20:11   

przewaks, tutaj bardziej chodzi o to że im jest łatwiej obsługiwać jeden model modemu ;) niż kilka ( nie liczę giga boxa)
_________________
 
 
przewaks 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 04 Paź 2012
Posty: 102
Wysłany: 09-11-2018, 06:54   

KOCUREK1970 napisał/a:
przewaks napisał/a:
ale żeby robić taką wymianę w taki dziwny sposób? Dla mnie to dziwne i niezrozumiałe.

Ale co to są w ogóle za bzdury?
Ludzie tu na forum mają ciskacze, pogadajcie z nimi i zapytajcie się czym im też tak "uceglili" modemy.

Już takie brednie zaczynacie wymyślać, że to już jest niepoważne.

Masz Cisco? Nie. Więc nie zabieraj głosu i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz jak widzę pojęcia i tylko czytałeś, że u innych jest wszystko ok. Typowy „mundry” Polaczek, który jak zawsze wszystko wie.
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 66 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5406
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 09-11-2018, 11:55   

przewaks napisał/a:
Masz Cisco? Nie. Więc nie zabieraj głosu i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz jak widzę pojęcia i tylko czytałeś, że u innych jest wszystko ok. Typowy „mundry” Polaczek, który jak zawsze wszystko wie.

Ten mundry Polaczek jak mnie nazwałeś nadal twierdzi, że pierniczycie B Z D U R Y.
_________________
  
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2714
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 09-11-2018, 14:18   

przewaks napisał/a:
Masz Cisco? Nie. Więc nie zabieraj głosu i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz jak widzę pojęcia i tylko czytałeś, że u innych jest wszystko ok. Typowy „mundry” Polaczek, który jak zawsze wszystko wie.

Dobra. To po co UPC miałoby to robić skoro nie ma przeszkód żeby modemy Cisco dalej działały w ich sieci? Dlaczego u innych modemy Cisco w UPC działają? Pomyślałeś o jakiejś wewnętrznej usterce elektroniki w tym modemie skoro na innym działa? Soft do modemu Cisco jest taki sam, konfig również.
_________________
 
 
ayufanpl 
easy master

Dołączył: 07 Lis 2016
Posty: 41
Wysłany: 09-11-2018, 15:24   

przewaks napisał/a:

Masz Cisco? Nie. Więc nie zabieraj głosu i nie wypowiadaj się w temacie, o którym nie masz jak widzę pojęcia i tylko czytałeś, że u innych jest wszystko ok. Typowy „mundry” Polaczek, który jak zawsze wszystko wie.


Ja mam Cisco, wszystko działa super. Mieszkam na nowym osiedlu z kilkuset mieszkaniami, gdzie większość używa UPC (95%). Żadnych problemów ze stabilnością.
  
 
 
przewaks 
light master

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 04 Paź 2012
Posty: 102
Wysłany: 09-11-2018, 19:21   

Być morze problem był w moim modemie - tego nie jestem w stanie stwierdzić. Ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Sprawdzałem zasilacz - bez rezultatu. Możliwe, że to zbieg okoliczności, ale możliwe też, że UPC powoli stara się wyeliminować te modemy.
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 66 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5406
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 09-11-2018, 19:34   

przewaks napisał/a:
możliwe też, że UPC powoli stara się wyeliminować te modemy.

W dobie problemów z PUMA strzelali by sobie już nie w kolano a w łeb?
Powtarzam, ci co owe modemy mają wszystko im działa.
Jeśli komuś Cisco jako modem zdechnie, to wymieniają na Compala, bo praktycznie taki sprzęt tylko teraz mają.
_________________
 
 
ayufanpl 
easy master

Dołączył: 07 Lis 2016
Posty: 41
Wysłany: 09-11-2018, 22:00   

Btw. dziś dostałem z DUK odpowiedź, że z chęcią zostawią mi EPC3208 z 300Mbps byle tylko z nimi został :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: