Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki router do internetu 120 Mb/s
Autor Wiadomość
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 64 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 5079
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 26-04-2018, 20:22   

ogromny napisał/a:
Być może już się "napaśli"?

Stali się bardziej nieprzychylni klientom i każdą praktycznie zgłoszenie serwisowe odrzucają zwalając to na winę klienta.
Kiedyś też widziałem PCB routera Asusa i TP Linka - Asus pięknie i jak ma być. TP Link wyglądał jakby pijany z lutownica tam latał...
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 204
Wysłany: 26-04-2018, 20:37   

Ja kiedyś miałem nie przyjemnośc wyczyścić laptopa samsunga, jeszcze takiej ilości pasty termoprzewodzacej nie widziałem . Ogólnie chyba większość producentów ma to gdzieś.
_________________
 
 
gabrychu 
easy master

Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 36
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 27-04-2018, 09:39   

Ja ze swojej strony polecę Asus RT-AC58U. Naprawdę warto dopłacić - "mały ale wariat" :D
Jeśli nie możesz dopłacić, poszukaj używanego. Miałem ten model i mogę go polecieć z czystym sumieniem - żałuje że go sprzedałem.
https://openitforum.pl/forums/topic/1596-asus-rt-ac58u-quadcore-z-wifi-ac1300/
https://openitforum.pl/forums/topic/1283-asus-rt-ac1200g/
_________________
 
 
brtk 
classic master

Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 202
Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-04-2018, 15:56   

Asus 1200 z portem 1G w zupełności Ci wystarczy, a nawet przerośnie twoje oczekiwania jeżeli chodzi o jego konfigurację.
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 204
Wysłany: 27-04-2018, 16:16   

Ok wezmę tego asusa
_________________
 
 
Ma 
plus master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sty 2015
Posty: 320
Wysłany: 28-04-2018, 08:24   

Czy ten Asus który tak zachwalacie można zamontować do góry nogami - podwiesić pod szafkę, czy anteny da się tak wygiąć, żeby nie przeszkadzały? Chodzi o to, że ten router nie może być w ogóle widoczny, a nie wchodzi w grę zamknięcie go w szafce. EPC 3212 tak mam zawieszony i jest ok.
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 204
Wysłany: 28-04-2018, 13:05   

Wziąłem na próbę wczoraj D-Link DIR-842 Wireless AC1200 Dual band Gigabt i dzisiaj wymieniłem na asusa 1200g+ dosłownie PRZEPAŚĆ . Ten d link to nieporozumienie
Ma spokojnie tymi antenami można pokręcić tak wiec spokojnie
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: