Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś ma tylko horizona do tv i neta?
Autor Wiadomość
pablo111 
Klikacz

Dołączył: 03 Lut 2018
Posty: 9
Wysłany: 04-02-2018, 23:54   Czy ktoś ma tylko horizona do tv i neta?

Czy ktoś używa tylko horizona? Bo connect box się nie sprawdzil?
 
 
adasch 
light master

Dołączył: 28 Paź 2012
Posty: 61
Wysłany: 07-04-2018, 21:40   

sąsiad ma, ale zostawili mu też modemorouter do internetu. Po tym jak zobaczyłem jak dział ten horizon, to nie mam mowy aby oddał swojego starego linkysa chyba, że się rozwali.

raz na parę tygodni idę do sąsiada robić pełny reset bo nie znika dolny pasek.
_________________
 
 
 
Pitrek 
chello guru


Pomógł: 210 razy
Dołączył: 08 Lis 2013
Posty: 4608
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 08-04-2018, 09:50   

pablo111.
Warto to poczytać:
:arrow: >>>
:arrow: >>>>
:arrow: >>>>>
:arrow: >>>>>>
:arrow: >>>>>>>
:arrow: >>>>>>>>
:arrow: >>>>>>>>>
:arrow: >>>>>>>>>>
_________________
 
 
sony77 
easy master

Dołączył: 22 Mar 2018
Posty: 27
Wysłany: 08-04-2018, 15:49   

adasch napisał/a:
sąsiad ma, ale zostawili mu też modemorouter do internetu. Po tym jak zobaczyłem jak dział ten horizon, to nie mam mowy aby oddał swojego starego linkysa chyba, że się rozwali.

raz na parę tygodni idę do sąsiada robić pełny reset bo nie znika dolny pasek.
jak widzisz jak działa horizon to po co płacisz za taki złom ?,,,, wy ludzie lubicie hard korowe życie co ??? :mrgreen:
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 21 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 2733
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 08-04-2018, 16:18   

sony77 napisał/a:
jak widzisz jak działa horizon to po co płacisz za taki złom ?

Przecież to nie adasch ma horizona tylko jego sąsiad
_________________
 
 
Ksiaze441 
classic master

Dołączył: 24 Sty 2018
Posty: 154
Wysłany: 29-04-2018, 16:13   

Witajcie ja mam horizona i tv w czasie połączenia przez wifi mam swój numer widoczny. Ale jak się podłączam przez kabel to zamisst upc z numerem zaraz znika i pisze chello.pl dostęp do internetu a powinno być upc z moim numerem a tak nie jest.

Czy takie rozwiązanie jest prawidłowe?
_________________
 
 
ogromny 
classic master

Dołączył: 25 Wrz 2016
Posty: 252
Wysłany: 29-04-2018, 16:30   

Ksiaze441 to UPC z nr to jest SID nazwa sieci wi fi, po kablu to normalne, ze masz inna nazwę bo już nie laczysz się z wifi
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: