Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pilot uniwersalny
Autor Wiadomość
ania0208 
light master

Dołączyła: 06 Lis 2015
Posty: 52
Wysłany: 02-02-2016, 17:19   

Panowie, bardzo Wam dziękuję :)
Co byście wybrali czy LOGITECH HARMONY 200 (bądź inny model z LOGITECH) czy wspomniany wcześniej Thomson ROC 6411?
Najlepiej jakby był jak najmniej skomplikowany :oops:
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4771
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 02-02-2016, 19:07   

ania0208 napisał/a:
Co byście wybrali czy LOGITECH HARMONY 200 (bądź inny model z LOGITECH) czy wspomniany wcześniej Thomson ROC 6411?

A co byś wybrała - podróżować nowoczesnym i wygodnym autobusem Solaris czy dającym w kość na każdym kroku Ikarusem - Logitech - only Logitech.
Tu się nie ma nad czym zastanawiać.
_________________
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4771
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 02-02-2016, 20:22   

mm2 napisał/a:
porównując ceny 23 i 140zł. to wybór już nie jest taki oczywisty

A czy Thomson będzie dbał o to by pilot był funkcjonalny jak Logitech? - Logitech non stop powiększa bezę kodów, a w Thomsonie jesteś skazany na to co tylko w nim jest.
Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swoich racji (nie moja kasa) - ale dla mnie wybór jest jednak jasny.
_________________
 
 
espinoza 
Klikacz


Dołączył: 25 Lis 2015
Posty: 18
Skąd: B-szcz
Wysłany: 03-02-2016, 22:04   

Kupiłem ostatnio LOGITECH HARMONY 350 za 139 i jestem mega zadowolony. Świetnie dopracowany sprzęt z dużą ilością konfiguracji + apka na kompa. Wart swojej ceny.
_________________
 
 
ania0208 
light master

Dołączyła: 06 Lis 2015
Posty: 52
Wysłany: 14-02-2016, 20:24   

Panowie, jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady i sugestie :)
Ponieważ pilot ma być dla starszej osoby, zależy mi na tym żeby był jak najmniej skomplikowany, co w związku z tym jesteście w stanie polecić?
Pozdrawiam
A.
 
 
gromiasty 
classic master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 257
Wysłany: 16-02-2016, 09:52   

Też się podłączę z pytaniem, ktoś ma lub miał może piloty All-In-One ?
Jak szukam to albo do sprzętu DVB-T/DVD albo TV/Mediaboxy ,a ciężko jeden do wszystkiego.

Czy ktoś z posiadających Logitecha mógłby sprawdzić czy obsługuje on
mediaplayera : Emtec N200 ?
_________________
 
 
mm2 
light master

Dołączył: 12 Lut 2015
Posty: 99
Skąd: Śląsk
Wysłany: 16-02-2016, 10:54   

Sprawdziłem: Emtec N200 jest w bazie danych Logitecha.
_________________
 
 
gromiasty 
classic master

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 257
Wysłany: 16-02-2016, 14:40   

mm2 napisał/a:
Sprawdziłem: Emtec N200 jest w bazie danych Logitecha.


dziekuję :)
_________________
 
 
piter777 
ultra master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 952
Skąd: Gdańsk Zaspa
Wysłany: 17-02-2016, 00:19   

Niedawno także kupiłem z Allegro Logitech Harmony 350 ,noi nawet szybciej chodzi na dekoderze Horizon niż ten orginalny :twisted:
 
 
swat997 
plus master


Dołączył: 22 Lis 2014
Posty: 557
Skąd: 3City
Wysłany: 23-11-2017, 11:50   

Czy ktoś stosował z was do dekodera Horizon nowe piloty Logitecha?
Np Touch, Elite?

Czy wszystko tam działa?

zadałem tu pytanie:

https://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=194265#194265
_________________
 
 
xtrem007 
easy master

Dołączył: 01 Lip 2009
Posty: 27
Skąd: Mikołów
Wysłany: 23-11-2017, 12:00   

Jeśli to ma być pilot do Mediabox'a to radzę uważać na piloty uniwersalne bo mało który ma kody do obsługi tego sprzętu. Jeśli już taki znajdziemy to pewnie będzie obsługiwał tylko cyferki i zmianę kanałów. O włączeniu lub wyłączeniu Mediabox'a zapomnijcie. Srodze zawiodłem się też na tanim uczącym się pilocie z Lidla. Za żadne skarby świata nie chciał się nauczyć dużego przycisku UPC.
 
 
swat997 
plus master


Dołączył: 22 Lis 2014
Posty: 557
Skąd: 3City
Wysłany: 25-11-2017, 20:24   

A czy ktoś parował Logitecha z dekoderem Horizon?

[ Dodano: 03-12-2017, 18:29 ]
Czy w pilocie Logitech na Horizon działają przyciski strzałki do wyszukiwania programów? Czy nagrywanie w Logitechu działa? Jeśli ktoś to ćwiczył niech da znać. dzięki.
_________________
 
 
Saszka 
Klikacz

Dołączył: 07 Gru 2017
Posty: 1
Wysłany: 07-12-2017, 16:13   

Wszystko działa idealnie. Sprawdziłem. Nazwa urządzenia Pace, model DMC7002KLG. Wszystko śmiga bez problemu.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: