Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zostać z FP250 (Cisco 3208) czy przejść na FP500 (Compal)?
Autor Wiadomość
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1780
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 07-09-2017, 18:32   

KOCUREK1970 napisał/a:
Oni mi przełączają a ja mam jeszcze płacić za połączenie z ich partyline - NEVER (skrobię im posta na ogólnym FB i już jest reakcja )

Skoro do nich piszesz na fejsie i to też działa to nie musisz do nich dzwonić więc za połączenia do nich nie płacisz :mrgreen:
KOCUREK1970 napisał/a:
Najpierw musieli by zacząć słuchać co się do nich mówi (bo takie z nich Allegro).

Oczekujesz tego od dużej firmy? No proszę cię
_________________
 
 
edek 
light master

Dołączył: 29 Sie 2016
Posty: 65
Wysłany: 07-09-2017, 19:19   

MrPepka napisał/a:
Na stronie UPC nie masz o IPv6

IPv6 na UPC.pl
 
 
KOCUREK1970 
chello guru


Pomógł: 63 razy
Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 4525
Skąd: a żebym to ja wiedział:)
Wysłany: 07-09-2017, 20:34   

MrPepka napisał/a:
Skoro do nich piszesz na fejsie i to też działa to nie musisz do nich dzwonić więc za połączenia do nich nie płacisz

Ale płacę za neta, komputer, prąd :twisted:
edek napisał/a:
IPv6 na UPC.pl

Cytat z ich strony:
"Główną przyczyną opracowania protokołu IPv6 jest fakt, że pula adresów IPv4 wyczerpała się."
Adresacja się już skończyła w IPv4 a UPC żongluje moimi IP tak, ze w 3 miesiące miałem z 40 razy zmieniany IP.
następny kwiatek:
"◦Wdrożenie IPv6 w UPC przełoży się na zmniejszenie obciążenia sieci abonenckiej, co pozytywnie wpłynie na poprawę stabilności i prędkości połączenia z Internetem."
Jak się zmniejszy obciążenie sieci, jak w domu mam taką sama liczbę sprzętów podłączonych do neta.
"Jeszcze nie wszystkie usługi działają w pełni kompatybilnie z protokołem IPv6. Dlatego w sytuacjach, gdy:
◦masz problemy z połączeniem VPN
◦nie działają niektóre gry na platformie PS4 lub Steam
◦nie działają niektóre funkcje telewizorów Smart TV
◦używasz funkcji routera takich jak port forwarding, port triggering lub bridge
◦używasz drukarki marki HP i obserwujesz trudności z połączeniem z siecią
◦niektóre strony otwierają się powoli lub nie chcą się wczytać"

Czyli to co już podkreślałem - na co mi usługa która nie działa.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1780
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 07-09-2017, 21:25   

KOCUREK1970 napisał/a:
Ale płacę za neta, komputer, prąd

Ale korzystasz z neta według swojego uznania :P
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: