Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pola w profilu
Autor Wiadomość
dareka 
plus master

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 349
Skąd: 51.4208°N, 19.6804°E
Wysłany: 23-06-2014, 16:59   

Witam. UPC proponuje niektórym wymianę routerów Technicolor na Ubee (między innymi mnie), jednak nie ma ich w profilu: modem. Dlatego prosił bym o dodanie Ubee EVW3226 do listy. Zapewne ten model co raz częściej będzie gościł w UPC. Z góry dziękuję.
 
 
 
Michal 
Jr Admin



Pomógł: 40 razy
Dołączył: 05 Lis 2004
Posty: 1332
Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-06-2014, 10:47   

dodane. :)
 
 
krisu71 
Klikacz


Dołączył: 30 Sty 2014
Posty: 9
Wysłany: 30-11-2015, 14:12   

Prośba o dodanie nowego wynalazku UPC - Compal CH7465CE
 
 
zaq13 
light master

Dołączył: 17 Sty 2016
Posty: 63
Skąd: Wrocław/Gaj
Wysłany: 23-02-2016, 15:53   

Ja teź jak kolega wyżej poproszę o Compal CH7465LG
 
 
caio 
Klikacz


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 13
Skąd: Wrocław/Krzyki
Wysłany: 13-05-2016, 14:44   

Proszę o dodanie nowego sprzętu z UPC : COMPAL CH7465LG-LC
_________________
 
 
antyjupisi 
classic master


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 12 Lut 2016
Posty: 185
Skąd: Śląsk
Wysłany: 15-05-2016, 14:14   

Admini musza byc strasznie zarobieni skoro nie moga dodac Compala do listy od listopada ubieglego roku.
 
 
Anna 
Jr Admin



Pomogła: 13 razy
Dołączyła: 23 Lis 2004
Posty: 317
Skąd: z dyrekcji
Wysłany: 16-05-2016, 11:25   

Admini są mega zarobieni ;)

Dodane oba Compale. Przepraszamy za zwłokę.
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1776
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-10-2016, 14:27   

Czy można do listy modemów dopisać również Hitron CGNV4? Na razie ten model jest dawany tylko dla małych firm ale za jakiś czas może będzie dawany również klientom indywidualnym.
 
 
januszmk 
plus master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 18 Cze 2016
Posty: 391
Wysłany: 15-10-2016, 16:48   

to jakby ktoś dodawał, to przy okazji jeszcze Biznes Internet 40, 80, 180, 300 i 600 :)
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1776
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 15-10-2016, 16:57   

Dość dużo osób na tym forum ma łącza biznesowe więc ja jestem za :)

[ Dodano: 04-11-2016, 00:41 ]
No i co z tym hitronem i łączami biznesowymi?
 
 
gst 
easy master

Dołączył: 03 Kwi 2016
Posty: 21
Wysłany: 24-06-2017, 22:36   

Może warto by dorzucić Connect Box :)
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1776
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 24-06-2017, 22:45   

gst napisał/a:
Może warto by dorzucić Connect Box

No przecież jest. Podpowiem:
Compal CH7465LG
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: