Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pracownik UPC
Autor Wiadomość
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 29-10-2016, 15:51   

Nie widzę żadnej informacji ze ma to być w tym temacie.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 29-10-2016, 18:47   

Przecież napisał, że jeżeli mamy jakieś pytania odnośnie UPC to służy nam pomocą. Jeśli nie to po co jest ten wątek? Chyba nie po to żeby się pochwalić swoją pracą ;) .
_________________
 
 
Rafal 
Moderator



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 488
Wysłany: 29-10-2016, 19:02   

Jest to dział "Forum MediaSwiat Strona Główna » Inne » Sprawy forum i wortalu » " Chcesz uzyskać pomoc załóż/podepnij się pod istniejący odpowiedni temat. Jeżeli "nowy forumowicz" będzie chciał pomoc, udzielić informację podzieli się jakimiś nowymi informacjami będzie wiedział co robić.
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 29-10-2016, 19:08   

Dobra tylko to nie znaczy, że on nam nie może pomóc tym bardziej, że sam deklaruje, że jest pracownikiem UPC i, że może nam pomóc i sam pogłębiać wiedzę. Jeśli uważacie, że temat jest w złym dziale to można go przenieść na jakiś inny dział. I to zakończy naszą polemikę odnośnie zasadności tego tematu.
_________________
 
 
GDA 
chello guru


Pomógł: 26 razy
Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 4096
Skąd: 3CiTy
Wysłany: 29-10-2016, 21:05   

Admin zamiast strofowac i ograniczać userow - włączcie shotuboxa i będzie po problemie
_________________
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 29-10-2016, 21:23   

Ja już to wcześniej suugerowałem, ale nie. Skasowali post z moją prośbą i w ogóle się tym nie przejęli.
_________________
 
 
januszmk 
plus master

Pomógł: 6 razy
Dołączył: 18 Cze 2016
Posty: 391
Wysłany: 29-10-2016, 22:03   

moze nie potrafia :D

[ Dodano: 31-10-2016, 14:08 ]
pracownik upc się chyba wystraszył i przestał wchodzić :D
 
 
MrPepka 
chello master

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 1768
Skąd: Kowale (k.Gdańska)
Wysłany: 11-02-2017, 14:47   

Dobra czas uaktualnić temat ;)
Adreabes czy UPC dysponuje testowymi egzemplarzami modemu Arris TG2492 lub fritz box 6490?
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: