Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z utrata Pakietu
Autor Wiadomość
Specter525 
Klikacz

Dołączył: 27 Lis 2013
Posty: 4
Wysłany: 27-11-2013, 19:10   Problem z utrata Pakietu

Witam.
Mam problem z gra przez siec w Fifa 14. Otoż spelniam wymagania gry. Lecz w czasie gry wyczuwam duze opóźnienie. Gra zamula ; / . Nie jest to wina Ping bo On oscyluje w granicach ~27. Wysyłam dane, na których jest pokazany fakt ze na 14 'skoku' trace wszystkie dane. Wie ktoś jak temu zapobiec?

EA-INC.edge3.Washington1.Level3.n4.59.144.74 13 131ms 132ms 0% 137 / 137 131ms / 151ms
* Unknown Host * 159.153.93.2 14 130ms 100% 0 / 137
 
 
beny8989 
ultra master

Pomógł: 12 razy
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 882
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-11-2013, 19:26   

polaczenie kablowe czy wi-fi? jesli wi-fi sproboj na kablu jeli bedzie to samo to pisz do CePeU lub TePeO z opisem i do jakiego serva. zapewne bedziesz musial im wyslac kilka testow bo moze sie okazac ze cos znow nie daje sobie rady i beda musieli to zwiekszyc
 
 
Specter525 
Klikacz

Dołączył: 27 Lis 2013
Posty: 4
Wysłany: 27-11-2013, 19:27   

Połączenie kablem. Hmmm a Możesz troszke jaśniej gdzie to napisac bo nie rozumie : D.
Ostatnio zmieniony przez Specter525 27-11-2013, 19:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
beny8989 
ultra master

Pomógł: 12 razy
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 882
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-11-2013, 19:28   

a sprawdz co ci mowi modem. innym slowem zaloguj sie na niego
 
 
Specter525 
Klikacz

Dołączył: 27 Lis 2013
Posty: 4
Wysłany: 27-11-2013, 19:30   

Posiadam Router Wireless N ADSL2+
 
 
beny8989 
ultra master

Pomógł: 12 razy
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 882
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-11-2013, 19:33   

nie to jest co on ma a obstawiam ze masz neta w orange(tp) czy sie myle?
 
 
Specter525 
Klikacz

Dołączył: 27 Lis 2013
Posty: 4
Wysłany: 27-11-2013, 19:34   

Tak mam TP. A no fakt Numer Routera TD-W8951ND
Ostatnio zmieniony przez Specter525 27-11-2013, 19:39, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
beny8989 
ultra master

Pomógł: 12 razy
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 882
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-11-2013, 19:37   

to odrazu prosze moderatora o przeniesienie tego tematu do orange. a tobie zycze powodzenia z walka z ta usluga bo znajac specjalistow z tp to moga ci nie rozwiazac tego problemu. problem lezy gdzies podrodze do servera. zostaje tobie dzwonienie na blekitna linie. ciezko jest powiedziec co lecz moze byc tak ze siada im jakies urzadzenie badz kable nie wyrabiaja i dlatego masz strate pakietu
 
 
bulek 
ultra master

Pomógł: 20 razy
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 865
Skąd: 3city
Wysłany: 27-11-2013, 22:10   

Specter525 napisał/a:
Wysyłam dane, na których jest pokazany fakt ze na 14 'skoku' trace wszystkie dane.

Jeśli widzisz dalsze 'skoki' (jak to nazywasz) i na nich nie ma strat, albo są niewielkie, to utrata 100% na czternastym nie świadczy o żadnych problemach w transmisji pomiędzy tobą, a serwerem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: