Forum MediaSwiat Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Philips CD 640 wiadomość oczekująca
Autor Wiadomość
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 526
Wysłany: 09-07-2013, 22:12   Philips CD 640 wiadomość oczekująca

Wyświetla mi się na telefonie taki komunikat i miga lampka. W instrukcji poszukałem ze trzeba wejść w ustawienia i wybrać :
Wskazanie MW

tak jak napisane jest na str 37 instrukcji
http://www.p4c.philips.com/files/c/cd64 ... fu_pol.pdf

jak mogę nie miedz tej opcji w telefonie ? co teraz zrobić ?

jak naciskam poczta głosowa występuje błąd

numer poczty jest wpisany 08003302424 wybrałem na telefonie pani mówi ze od 30 września 0 pomijamy - pominąłem i nie ma takiego numeru..

pomocy od tygodnia mi miga ta lampka :(

[ Dodano: 09-07-2013, 23:25 ]
najpierw aktywowalem *46# przeszedlem przez szereg ustawni imie nazwisko powitanie nowe hasło i na końcu się okazało ze na skrzynce nie mam wiadomości.. wiec skąd ta wiadomość oczekująca i miganie :/
 
  Select HD
 
dim 
light master

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2012
Posty: 82
Wysłany: 10-07-2013, 09:00   

Mam podobnie w telefonie Panasonica, po każdym problemie z działaniem sieci pojawia się ikona oczekującej wiadomości, której nie ma - pozbywam się jej naciskając i przytrzymując #. Poszukaj w instrukcji, może w Twoim telefonie jest podobna funkcja.
 
 
RadkoR
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2013, 11:39   

A czy to nie jest po prostu informacja o nieodebranym połączeniu, która kasuje się po wejściu do listy połączeń wykonanych/odebranych/nieodebranych ?
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 526
Wysłany: 10-07-2013, 22:13   

nie to nie bylo to. ZNalalzlem popcje resetuj zresetowalem opcje tlefonu musialem ustawic jezyk itp ale zniknelo..
 
  Select HD
 
CHCEMYnSport 
Klikacz

Dołączył: 26 Sie 2013
Posty: 12
Wysłany: 26-08-2013, 22:53   

u mnie w telefonie Panasonica jest taki sam problem... Jak się z tym uporac?
_________________
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 526
Wysłany: 26-08-2013, 22:55   

ja tak jak pisalem wyzej. Znalazlem w ustawieniach opcje resetowania. Jest tez opcja wyrejestorwania sluchawki od bazy. Ale polecam najpierw przeczytac instrukcje jak sie ja spowrotem rejestruje bo ja mialem problerm i dopiero przeczytanie instrukcji pokazalo mi sposob jak sie to robi. Innej metody nie znalazlem;/
 
  Select HD
 
CHCEMYnSport 
Klikacz

Dołączył: 26 Sie 2013
Posty: 12
Wysłany: 26-08-2013, 23:00   

Kurcze, musze poszukac instrukcji bo mnie juz to wnerwia:/
_________________
 
 
matifcb 
plus master

Dołączył: 05 Paź 2008
Posty: 526
Wysłany: 26-08-2013, 23:22   

wpisujesz model telefonu w google z dopiskiem instrukcja napewno znajdziesz
 
  Select HD
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Komentarze napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Wortal chelloPL oraz MediaŚwiat jak również żaden z administratorów/moderatorów nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy

Grupa


Aktualności: